Ny ridhjälm

Postat den: 2014-03-31 @ 20:57:10
Vardag | Kommentarer (0)Hade ju en JW hjälm innan men sålde den för att den var för liten. Beställde en ny idag i strl 58 men denna gången med blingbling där bak. 2995 kr på Charlies :) 

Film från Jenny K träningen

Postat den: 2014-03-27 @ 19:27:28
Vardag | Kommentarer (0)
 

Måndag 24/03

Postat den: 2014-03-24 @ 19:17:51
Vardag | Kommentarer (0)
Måndag igen och ny vecka :) 
Idag fick mistral skrittas i skogen en stund tillsammans med deedee som linnea red på. Skrittade en ganska kort runda eftersom deedee skulle gå lektion senare på kvällen. Finns egentligen inte så mycket att berätta om det. Red barbacka så blev jättehårig eftersom hon fäller som mest just nu. Det är jättemysigt att bara skritta ut tillsammans med sin bästavän och kunna snacka om allt. Guld värt :')
 
har för övrigt haft en ganska bra dag. Hade mitt sista bad i tranängskolan idag vilket var lite sorgligt. Imorgon har vi nationella i engelska, nervöst. Det är inte mitt starkaste ämne direkt men bara att hoppas på det bästa.
 
Imorgon ska Mistral vila och jag ska förmodligen åka till dalstorp efter skolan. Kommer inte blogga något då.
 
 
 Bild från i somras, div 2 omg 2 i nygård. Blev inviduellt tvåa. Jag var lyckligare än vad jag ser ut där ;)
 
 
 

Bilder från clearround 16/03

Postat den: 2014-03-23 @ 18:03:31
Vardag | Kommentarer (0)
 
Foto: Linnea Carlsson

Jenny K träning 23/3

Postat den: 2014-03-23 @ 17:56:07
Vardag | Kommentarer (0)
Idag stog det Jenny K träning på schemat. Tränat för henne en gång tidigare vilket va precis när jag hade köpt Mistral. Då tränade vi mycket galopp och trav i låg form och vi galopperade kanske i en kvart oavbrutet. Idag gjorde vi liknande grejer. Jag red lätt i traven hela träningen och hon fick gå i en lång och låg form under hela tiden. I början kändes hon ganska styv och hon ville inte gärna slappna av i ryggen. Med tiden gick det bättre och i slutet arbetade hon på jättebra och det tyckte även Jenny. Jenny berömde mig mycket för min sits och min ryttarkänsla så jag tyckte att det var jättekul. Hon tyckte också att Mistral var en fin häst och hon tror att vi kan komma långt. Härligt att veta.
 
Galoppen som jag tycker är svårast gick förvånadsvärt bra idag och det kändes som en helt annan häst att sitta på i slutet. Vi red somsagt i lång och låg form hela lektionen så vi övade inte på några direkta rörelser. Red mest på volten och försökte få henne mjuk och lugn.